MAĆA D.O.O. IZLAŽE TRI PLOVILA NA NAUTIČKOM SAJMU U BIOGRADU

MAĆA D.O.O. IZLAŽE TRI PLOVILA NA NAUTIČKOM SAJMU U BIOGRADU
Još nas manje od dva tjedna dijeli od 25. Biograd boat show-a, gdje smo za vas pripremili odlične ponude. Sajam se održava od 25. - 29.10.2023.

Za vas ove godine u Biogradu izlažemo plovila Parker 760 Quest, Parker 920 Explorer Max te Rodman 890 HT Ventura. Također izlažemo i brend DYNACOOK koji će vas osvojiti svojom inovativnosti, jednostavnosti i kvalitetom.

Pozivamo sve ljubitelje mora i plovila, da nas posjetite i pogledate što smo za vas pripremili.

RODMAN

Iz Rodmanove tvornice predstavit će mo Vam plovilo Rodman 890 HT Ventura. Ovo svestrano plovilo namjenjeno je širokom rasponu vlasnika, bilo da uživaju u ribolovu ili krstarenju s obitelji i prijateljima. Veliki prozori u trupu daju mu novi stil i osobnost.

PARKER

Od Parkerovih plovila predstavljamo plovilo Parker 760 Quest kojeg karakteriziraju pametan dizajn te prostran i udoban interijer, te plovilo Parker 920 Explorer Max, plovilo koje se prilagođava svim zahtjevima na tržištu, bilo da kupujete brod za obitelj i prijatelje, ili ribolov i/ili transport.

DYNACOOK

Dynacook su inovative staklokeramičke ploče na plin za kampere i plovila. Dolaze u tri različite veličine, a najmanji model Dynacook X2 mini dolazi u dimenzijama 28 cm x 46 cm x 7 cm i savršeno odgovara i najmanjim kuhinjama.

Dynacook tehnologija “plin ispod stakla” - inovativno rješenje koje štedi plin, jednostavno je za korištenje i održavanje.

Pridružite nam se na 25. Biograd boat show-u i zalutajte u svijet ekskluzivnih brendova. Naše obućeno osoblje stoji na raspolaganju za sve vaše upite. Osim izložbenih modela za vas smo pripremili i mnoštvo atraktivnih ponuda plovila na lageru.

Ukoliko želite dogovoriti sastanak slobodno nas kontaktirajte.

Vidimo se!

NAPOMENA: Slike su informativnog karaktera i preuzete sa službenih stranica proizvođača.